Postzegelpark IB heeft regenton

Erg handig!Panorama Regenton

De regenton staat in het midden van de foto. Dat is de zwarte cilinder met rode vlekjes. Links van de rode deur. Dankzij deze cilinder is het probleem van watervoorziening van ons postzegelparkje opgelost. Een mooi voorbeeld, duurzaam en goedkoop, van bewoners zelfbeheer. Te danken aan de inzet van de bewonerscommissie Indië 4, 5, 7 en 12 en van WC Eigen Haard participatiemedewerkster Ilse Heideman.

Een aandachtspunt: hoe bestendig is deze regenton tegen vandalisme? Het is van plastic en staat direct aan de straat. Het kan zo worden omgegooid. Deze zorg is niet denkbeeldig gezien de geschiedenis van de locatie. Het plastic huisje op het postzegelpark (links op de foto) is al beschadigd door niet te verwijderen 'graffiti's'.

 

Over Brieuc-Yves (Mellouki) Cadat-Lampe

Senior adviseur @Movisie | Board Member Health Action International @HAImedicines | Bestuurslid Buurtmuseum Indische Buurt | Bestuurslid Framer Framed @FramerFramed | Bestuurslid ZID-Theater @ZITtheater
Dit bericht werd geplaatst in Aanleg, Beheer, Fotos, water, zelfbeheer en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s